Ron & Arianne - Nieuw Zeeland 2008

Dag 35 : Vroooooooammmm

Hiho allemaal!

Eigenlijk hebben we niets te melden maar hier dan toch even een kleine update, omdat ik anders afkick verschijnselen ga krijgen van het schrijven van langdradige oninteressante reisverhalen :)

Op het moment van schrijven is dag 35 voor ons al gisteren, en we wilden gewoon even melden dat we gisteren zo goed als niets hebben meegemaakt!!!

Het was te slecht weer in Coromandel en besloten we een reisdag in te plannen en zijn we ongeveer 500 km gereden en zijn s'avonds in het fraaie Russel, in de Bay of Islands beland. We moesten een klein veerbootje nemen om er te komen maar om half 7 sa'vonds waren we dan eindelijk ter plekke. Het enige wat we onderweg hebben gezien was Sheep World waar we nog net op tijd waren voor het schapen scheren en het lammetjes voeren. morgen wat piccies daarvan!

We hebben besloten om 3 dagen (4 nachten) op deze camping te blijven staan en vanaf hier de laatste tripjes van onze vakantie te boeken. Voor vanmiddag (het is nu ochtend hier) staat zwemmen met dolfijnen op de planning. Voor morgen een verzorgde bustrip naar het meest noordelijk puntje van Cape Reinga. en voor overmorgen een boottocht door de Bay of Islands. Daarna zullen we proberen om de laatste 2 dagen zo in te plannen dat we Auckland ook nog even meenemen, maar dat zien we later wel.

Gisteren zijn we zonder ook maar 1 foto te nemen langs Auckland heen gescheurd en de stad met 1,2 miljoen mensen ziet er best een beetje drukkies uit!! Ik vind het vreselijk om in de drukke stad te rijden dus we zien wel of en hoe we dat gaan inplannen.

Dat was em voor vandaag! Wij gaan nu kijken of er dolfijnen zijn en het weer lijkt nu wat op te knappen na de regen van vanmorgen...

Laurens

goedzo..zwemmen met dolfijnen!@#$@!

Patricia

Vol bewondering volg ik jullie verhaal en bekijk die schitterende foto's...zouden jullie niet langer willen blijven? veel plezier met het zwemen met de dolfijnen!

Alena

Echt, petje af voor jullie. Want dankzij jullie twee heb ik zelf veel geleerd van N.Z. Hopen dat rest van reis ook goed verloopt.. Take care

Bou

Leuk hoor zwemmen met Dolfijnen.Ik ben benieuwd hoe het gegaan is.Veel plezier en geniet er van.